De l’19 a el 5 de gener viu el Nadal al Poble Espanyol

Dilluns, des. 28

NADAL AL ​​POBLE | Seràs artesà per un dia!

El Poble es transforma, s’omplirà de racons nadalencs amb un munt de sorpreses i tindràs una experiència única i plena de màgia en els tallers dels artesans.

Viu la Il·lusió del Nadal.

Com cada any podràs visitar els tallers dels Artesans on podràs trobar tots els seus productes i creacions úniques realitzades amb materials de primera qualitat. Hi trobaràs tot tipus de dissenys únics des d’articles de pell, obres d’art, instruments musicals, joieria, peces de vidre i vidre, ceràmica, complements de moda, tèxtils ….

Tindràs l’oportunitat de crear els teus propis regals als tallers artesanals impartits pels mateixos artesans. Coneixeràs de primera mà els materials, les tècniques i les eines que utilitzen per poder experimentar i gaudir amb ells. Apte per a totes les edats i tots els gustos.

Galeria de fotos

Artesans del Poble | AAOPE 

Més notícies

Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat!

Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat!

Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat! Realment, treballar diariament al Poble Espanyol ens omple d’energia i ens dona una sensació d’estar a un petit poble, tot i estar dins de Barcelona. Com us deia, us volem presentar el nou projecte dels artesans del Poble:...

Tallers d’Artesania-Primavera al Poble Espanyol

Tallers d’Artesania-Primavera al Poble Espanyol

TALLERS PRIMAVERA | Talleres creatius i originals! Durant els caps de setmana i tots els dies del 27 al 5 d’Abril els Artesans del Poble realitzarem tallers de primavera, creatius, originals per totes les edats. Podràs gaudir del taller fent tu mateix les peces per tu...

Fira Portal de l’Àngel

Fira Portal de l’Àngel

Del 11 al 24 d'octubre del 2021 Els artesans com cada any us esperen a la fira del Portal de l'Àngel perquè pogueu trobar els millors productes d'artesania fets al Poble Espanyol.