Tallers d’Artesania-Primavera al Poble Espanyol

miércoles, Mar 24
Taller_minitelar

TALLERS PRIMAVERA | Talleres creatius i originals!

Durant els caps de setmana i tots els dies del 27 al 5 d’Abril els Artesans del Poble realitzarem tallers de primavera, creatius, originals per totes les edats.

Podràs gaudir del taller fent tu mateix les peces per tu i per regalar.

Els tallers es faran a l’aire lliure en un entorn segur.

Podràs treballar amb el cuir al taller Sañudo, pintar vidre al taller Encís, estampar seda o cotó al taller de la Lourdes Perelló o una totebag al taller de Manera Negra, fer-te una xapa al taller de Món de Mones, un cistell de ratan al taller de La Pescallunes o teixir amb un teler per a una polsera al taller de Florkanela.

Us esperem!

Galeria de fotos

Artesans del Poble | AAOPE 

Més notícies

Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat!

Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat!

Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat! Realment, treballar diariament al Poble Espanyol ens omple d’energia i ens dona una sensació d’estar a un petit poble, tot i estar dins de Barcelona. Com us deia, us volem presentar el nou projecte dels artesans del Poble:...

Fira Portal de l’Àngel

Fira Portal de l’Àngel

Del 11 al 24 d'octubre del 2021 Els artesans com cada any us esperen a la fira del Portal de l'Àngel perquè pogueu trobar els millors productes d'artesania fets al Poble Espanyol.

“Mirades al bosc”, la nova col·lecció en pell gravada

“Mirades al bosc”, la nova col·lecció en pell gravada

L’artista gràfica Maria Pujol i l’artesana pelletera Lorena Martí decideixen compartir la passió que cada una sent pel seu ofici, i unir-se en una iniciativa a partir de la qual neix “Mirades al bosc”, una sèrie de bosses de pell gravada, o quadres utilitaris en...