Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat!

Dilluns, maig 03

Els artesans del “Poble” baixem a la ciutat!

Realment, treballar diariament al Poble Espanyol ens omple d’energia i ens dona una sensació d’estar a un petit poble, tot i estar dins de Barcelona.

Com us deia, us volem presentar el nou projecte dels artesans del Poble:

Tindrem presència al Centre d’Artesania Catalunya de maig a novembre.

Us hem preparat una selecció de productes que estaran en exhibició a l’aparador de la botiga “Empremtes de Catalunya”.

Durant aquests mesos aniran exposant tots els artesans del Poble diverses peces i objectes.

El segon projecte que us volem presentar és el Flaix d’Artesania.
Els mesos de juliol i agost hem seleccionat els projectes més innovadors i tendències per a exposar a l’Espai del centre d’artesania, situat al c/ Banys Nous, al centre de Ciutat Vella. Us sorprendreu també de la manera que hem triat per a donar concepte i contingut al primer Flaix d’Artesania que organitza l’AAOPE.

Els artesans del Poble entenem la creativitat i la innovació com a valors intrínsecs de l’activitat artesana. Les trobem cada dia al taller.

Ens fa molta il·lusió fer difusió d’aquests projectes.

Us encoratgem a visitar el Centre d’Artesania Catalunya durant aquests mesos i gaudir de les nostres creacions, de ben segur que us sorprendran.

“La creativitat és pensar en idees noves i apropiades, mentre que la innovació és l’aplicació amb èxit de les idees. En altres paraules, la creativitat és el concepte i la innovació és el procés “.

Cita de William Coyne

L’Artesania és cultura.

Galeria de fotos

Artesans del Poble | AAOPE 

Més notícies

Tallers d’Artesania-Primavera al Poble Espanyol

Tallers d’Artesania-Primavera al Poble Espanyol

TALLERS PRIMAVERA | Talleres creatius i originals! Durant els caps de setmana i tots els dies del 27 al 5 d’Abril els Artesans del Poble realitzarem tallers de primavera, creatius, originals per totes les edats. Podràs gaudir del taller fent tu mateix les peces per tu...

Fira Portal de l’Àngel

Fira Portal de l’Àngel

Del 11 al 24 d'octubre del 2021 Els artesans com cada any us esperen a la fira del Portal de l'Àngel perquè pogueu trobar els millors productes d'artesania fets al Poble Espanyol.